#

Станція Роток - ганьба для Білої Церкви, - місцеві жителі (ФОТО)

29.10.2019 14:40
Станція Роток - ганьба для Білої Церкви, - місцеві жителі (ФОТО)
Станція "Роток"

 

 

Жителі Білої Церкви висловлюють своє невдоволенням зовнішнім виглядом станції "Роток", адже ремонту там давно не проводили, а зал для очікування взагалі закрили

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку "Біла Церква" у Facebook.

"Укрзалізниця - ганьба для України, станція Роток - ганьба для Білої Церкви на даний час. Раніше ходили елекропоїзди Роток-Київ та Київ-Роток. Був відкритий зал очікування, пасажири могли придбати квитки і чекати потяга", - зазначається у дописі Анатолія Виговського.

Проте варто зазначити, що електропоїзди до Києва зі станції відбувають і навіть не зменшувались у своїй кількості останнім часом. Проте на дверях залу очікування висить замок і пасажирам справді ніде чекати на свою електричку.

Анатолій заначив, що всі негативні зміни на станції відбулись після призначення міністра Омеляна. і згоди керівництва Білої Церкви.

"На фото видно до чого привели зміни станції Роток, пасажири страждають і надіються що нове керівництво Укрзалізниці і Білої Церкви підуть на зустріч людям", - додав житель міста.

Нагадаємо, що 26 жовтня у Білій Церкві автомобіль ВАЗ, що в’їхав у Chery Amulet, а та в свою чергу від удару пошкодила Volkswagen, що стояв попереду, швидко покинув місце події.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: