#

Старобезрадичівська сільська рада "передумала" приєднуватися до Обухівської міської ОТГ

15.01.2020 16:47
Старобезрадичівська сільська рада "передумала" приєднуватися до Обухівської міської ОТГ
Фото з мережі Інтернет

Учора, 14 січня, на 59 сесії Обухівської міської ради мали розглядати питання щодо надання згоди приєднання сіл Старобезрадичівської сільської ради до Обухівської міської ОТГ, але цього не сталося

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку "BARD_official" у Faсebook.

Як зазначається, 2 грудня 2019 року до Обухівської міської ради звернувся сільський голова села Старі Безрадичі. Він прийшов з проханням, щоб депутати на черговій сесії розглянули питання добровільного приєднання сіл Старобезрадичівської сільська ради до Обухівської міської ОТГ.

Також було рішення сільської ради у якому зазначалося, що надається згода добровільному приєднанню сіл Старі Безрадичі, Нові Безрадичі, Тарасівка, Березове, Капустяна, Паращина, Конюша до Обухівської міської ОТГ.

Проте пізніше надійшов лист від сільського голови села Старі Безрадичі, там зазначалося, що рішення сільської ради про надання згоди на добровільне приєднання оскаржене в суді. Окрім того депутати сільської ради на наступній сесії прагнуть скасувати рішення про добровільне приєднання до Обухівської міської ОТГ, адже таке приєднання буде суперечити закону та більшість жителів вище зазначених сіл проти цього.

Детальніше дивіться у відео.

Також нагадаємо, що 20 грудня помер мешканець села Германівка Обухівського району та учасник бойових дій у зоні АТО Олексій Дробот.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: