#

Страшна статистика: на Київщині за добу сталось п’ять ДТП з постраждалими та загиблим (ФОТО)

03.10.2019 10:34
Страшна статистика: на Київщині за добу сталось п’ять ДТП з постраждалими та загиблим (ФОТО)
Фото з мережі Інтернет

У ніч з 2 на 3 жовтня сталось п’ять ДТП у Васильківському, Богуславському, Києво-Святошинському та Тетіївському районах, з п’ятьма постраждалими та одним загиблим

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на прес-службу ГУ НП у Київській області.

Найтрагічніша аварія сталась на 51-ому кілометрі траси Київ-Чоп, поблизу села Калинівка Васильківського району. 32-річна жінка вирішила скоротити шлях, перебігши дорогу, та вкоротила собі віку.

У селі Карапиші на Богуславщині водій збив літню жінку, яка йшла у попутному напрямку в темний час доби. Внаслідок удару вона влетіла у лобове скло, після чого її відкинуло на декілька метрів. На щастя, вона лишилася живою. Із численними травмами її доставили до Миронівської ЦРЛ. 

На Тетівщині, у селі Кашперівка, водій тягача із напівпричепом не впорався з керуванням на повороті, наїхав на бордюр та перекинувся. Постраждав пасажир вантажівки. Його доставили до лікарні, де зараз надають медичну допомогу. 

Іще одна ДТП сталася у місті Васильків, щоправда за участі мотоцикліста. Двоколісний транспортний засіб зіштовхнувся з автомобілем, який їхав у зустрічному напрямку. Постраждалого водія мотоцикла із забоями доставлено до лікарні.  

У Києво-Святошинському районі одне в одного в’їхали  два легкових автомобілі. Водій одного з них вискочив на зустрічну смугу. Двох постраждалих також було госпіталізовано.    

Нагадаємо, що нещодавно ДТП на Новообухівській трасі, поблизу села Лісники, спричинила серйозні затори.

 

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: