#

Студениківській ОТГ передадуть амбулаторію, яка знаходиться в селі Семенівка

23.12.2020 13:20
Студениківській ОТГ передадуть амбулаторію, яка знаходиться в селі Семенівка
Фото з місця події

Голова Студениківської ОТГ Марія Лях зустрілася з головним лікарем громади Вікторією Кормишевою та Павлом Ковригиним, який займає посаду головного лікаря КНП "Центр первинної медико-санітарної допомоги Баришівської районної ради Київської області"

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку "Студениківська об'єднана територіальна громада" у Faсebook.

Зустріч була присвячена тому, що після приєднання Семенівської сільської ради до Студениківської ОТГ закономірно виникла потреба передати із районного бюджету на бюджет громади і медичний заклад.

Керівники підписали усі необхідні документи для цього. Надалі будуть відбуватися організаційні процеси передачі закладу.

В амбулаторії Семенівки наразі є денний стаціонар на 2 ліжка та повністю укомплектований штат, починаючи з нового бюджетного року вони частково фінансуватимуться за рахунок громади.

Ми розуміємо яким важливим є наразі функціонування медичної галузі, тому разом із депутатським корпусом докладатимемо зусиль, щоб медицина була у громаді пріоритетною, - зазначила Марія Олександрівна Лях, голова Студениківської ОТГ.

Нагадаємо, що нещодавно до села Соснова завітала голова Студениківської ОТГ Марія Лях та дізналася, які проблеми є в мешканців.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: