#

У Студениківській ОТГ продовжуються виїзні зустрічі з жителями

22.12.2020 14:50
У Студениківській ОТГ продовжуються виїзні зустрічі з жителями
Фото з місця події

Нещодавно до села Соснова завітала голова Студениківської ОТГ Марія Лях та дізналася, які проблеми є в мешканців

Як повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку "Студениківська об'єднана територіальна громада" у Faсebook, на виїзному прийомі у селі Соснова було всього три звернення від мешканців села. Прийом проходив у кабінеті старости села.

Звернення мешканців стосувалося вуличного освітлення та соціальних питань. Запитання від депутата Григорія Малишка стосувалося  перенесення роботи поштового відділення із суботи на п’ятницю. Також зауважується, шо мешканці дуже назадовленні роботою "Укрпошти". Далі зазначається, що Марія Лях пообіцяла поговорити з керівництвом пошти щодо перенесення днів роботи "Укропошти".

Наступне питання стосувалося внесення конструктивних змін у адмінприміщення старостату, щоб вивести двері з поштового приміщення у хол для зручності відвідувачів пошти. Це питання вивчатимуть експерти.

Також турбувало жителів питання медичного обслуговування та потреба "Будинку доглянутої старості". Марія Лях сказала, що наразі ця ідея обговорюються.

Нагадаємо, що нещодавно голова Студениківської ОТГ Марія Ляг провела виїзні зустрічі з мешканцями, де дізналася, що турбує жителів.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: