#

Студентська мінікомпанія "P.S.Emotions" з Ржищівського фахового коледжу виборола III місце на "Таборі підприємництва"

29.01.2024 10:10
Студентська мінікомпанія "P.S.Emotions" з Ржищівського фахового коледжу виборола III місце на "Таборі підприємництва"
Фото з місця події

25-26 січня 2024 року в Києві  громадська організація "Junior Achievement Ukraine" провела "Табір підприємництва" для навчальних закладів Київщини, які опановують навчальну програму "Компанія"

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на допис голови Ржищівської МТГ Христини Чорненької.

Програма "Компанія" відома у світі як JA Company Programme – це найпоширеніша навчальна програма з підприємництва для молоді у Європі. Під час її проходження студенти  отримують досвід заснування власного підприємства, написання бізнес-плану, виробництва і маркетингу товарів або послуг, а також фінансового обліку та звітності.   

Участь у заході приймала студентська мінікомпанія "P.S.Emotіons" з Ржищівського фахового коледжу будівництва та економіки, яка займається виготовленням постерів, шокобоксів, листівок та брендованого шоколаду і зайняла почесне третє місце серед 19 команд-учасників. Вони не тільки представили продукти високої якості, але й вдало впровадили стратегію маркетингу, яка дозволила їм здобути визнання від журі та бізнес-експертів.

До складу студентської мінікомпанії входять студенти коледжу Вікторія Червонюк, Вікторія Шапошник, Олена Щетініна та Ілона Власенко. Наставниками мінікомпанії є викладач програми "Компанія" в коледжі Оксана Попченко та ментор-підприємець, співвласник у групі компаній "ЛІРА" Олена Бойченко.

Попереду на студентську мінікомпанію "P.S.Emotіons" чекає участь у Ярмарці підприємництва та регіональний конкурс за підсумками роботи, переможці якого стануть учасниками Національного конкурсу і матимуть можливість представляти Україну на Міжнародному конкурсі в Італії.

Нагадаємо, що мешканці Ржищівської МТГ можуть взяти участь у проєкті "Згуртовані громади", який реалізує Всеукраїнська асоціація громад за підтримки Програми USAID з аграрного та сільського розвитку (АГРО).

Читати "Моя Київщина" у Facebook