#

Суд обрав запобіжний захід наркоману, який поранив представника громадського формування у Вишневому

07.05.2018 16:31
Суд обрав запобіжний захід наркоману, який поранив представника громадського формування у Вишневому

Сьогодні, 7 травня, Києво-Святошинський районний суд обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою для чоловіка, який з ножем накинувся на представника громадського формування та поранив його

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку Києво-Святошинської місцевої прокуратури у Facebook.

Повідомляється, що 4 травня було затримано жителя Вишневого, якому того ж дня слідчим Києво-Святошинського відділу поліції, за погодженням із прокурором Києво-Святошинської місцевої прокуратури, повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ст. 348 КК України, а саме у вчиненні замаху на вбивство члена громадського формування з охорони громадського порядку у зв’язку з його діяльністю щодо охорони громадського порядку.

Нагадаємо, що інформаційний портал "Моя Київщина" повідомляв про жорстокий напад на представника громадського формування "Департамент охорони" в місті Вишневе, де чоловік, який мав би знаходитися під цілодобовим домашнім арештом за напад на ветерана АТО, поранив представника муніципальної варти.

Сьогодні Києво-Святошинським районним судом щодо підозрюваного застосовано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без визначення застави, як альтернативного запобіжного заходу.

Досудове розслідування триває та перебуває на контролі в місцевій прокуратурі.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: