#

Суд розглядає справу про резонансне вбивство таксиста групою молодиків у Гатному

09.04.2019 16:34
Суд розглядає справу про резонансне вбивство таксиста групою молодиків у Гатному
Фото з мережі Інтернет

Сьогодні, 9 квітня, у прокуратурі повідомили результати розслідування вбивства таксиста у селі Гатне Києво-Святошинського району у 2016 році

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку Києво-Святошинської місцевої прокуратури у Facebook.

Встановлено, що в квітні 2016 року 24-річний підозрюваний, спільно з невстановленою досудовим розслідуванням особою та двома обвинуваченими, щодо яких наразі триває судовий розгляд, перебував в автомобілі таксі під керуванням потерпілого в селі Гатне Києво-Святошинського району Київської області.

З метою заволодіння автомобілем, зловмисники напали на потерпілого, однак останньому вдалось вирватись та вибігти з салону автомобіля. Попри це, нападники наздогнали його та нанесли близько 40 ударів ножем в шию, грудну клітку та живіт, а у подальшому – заволоділи автомобілем потерпілого.

Від отриманих тілесних ушкоджень потерпілий помер.

Києво-Святошинською місцевою прокуратурою встановлено особу 24-річного нападника та повідомлено йому про підозру за п.п. 6, 12 ч. 2 ст. 115 КК України, тобто у вбивстві, вчиненому з корисливих мотивів, за попередньою змовою групою осіб та за ч. 3 ст. 289 КК України, а саме незаконному заволодінні транспортним засобом, вчиненому за попередньою змовою групою осіб, поєднаному з насильством, небезпечним для життя та здоров’я потерпілого.

За скоєне йому загрожує покарання у виді позбавлення волі на строк від 10 до 15 років, або довічне позбавлення волі з конфіскацією майна.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: