#

Суд виніс вирок двом квартирним злодіям із Київщини

23.04.2020 06:32
Суд виніс вирок двом квартирним злодіям із Київщини
Фото з мережі Інтернет

Київський суд засудив до трьох років за ґратами зловмисників, які викрали техніку, ґаджети та особисті речі господарів на суму близько 30 тис грн

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на прес-службу прокуратури Києва.

Подія трапилась у січні 2020 року в Деснянському районі столиці. Двоє знайомих проникли до житла киян та викрали звідти майно. Для документування злочину на місце події прибула слідчо-оперативна група.

Як встановили правоохоронці, крадії – уродженці Київської області, які раніше неодноразово притягувались до кримінальної відповідальності за майнові злочини. Серед речових доказів, окрім техніки та ґадждетів, поліцейські вилучили також золоті та срібні прикраси та дитячі іграшки. Сума збитків складає близько 30 тис грн.

Підписуйтесь на офіційну сторінку порталу "Моя Київщина" у Facebook.

Вироком Деснянського районного суду за вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України, фігурантів засудили до трьох років позбавлення волі, повідомляє столична поліція.

Також нагадаємо, що 21 квітня, на автодорозі Київ – Одеса патрульні помітили та зупинили автомобіль, який за описом був подібний на транспортний засіб, на котрому рухаються злодії.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: