#

Суд залишив екснардепа від Київщини Дубінського у СІЗО

03.02.2024 12:30
Суд залишив екснардепа від Київщини Дубінського у СІЗО
Олександр Дубінський

Київський апеляційний суд не став змінювати запобіжний захід екснардепу-зраднику Олександру Дубінському і залишив його під арештом

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на "Цензор.НЕТ".

Дубінський сам повідомив журналістам про це:

Вчора в нас було засідання суду, яке вирішило, що я маю залишатися в СІЗО.
Прокурори не змогли назвати жодної причини – чому мене треба тримати у СІЗО.
Нагадаю, я 81 день перебуваю у Лук'янівському слідчому ізоляторі, жодних слідчих дій зі мною не проводили. Мої адвокати написали три клопотання, щоб мене допитали. Ми отримали три відмови.
Єдине, на що вистачило розуму у слідства за ці три місяці – висунути ідею зробити портретну експертизу – чи це я на пресконференції з Деркачем у 2019 році – я. Пропоную ДБР не витрачати бюджетні гроші та заявляю – на пресконференції три роки тому був я.
Складається відчуття, що комусь дуже потрібне, щоб я просто сидів у СІЗО.

Нагадаємо, 3 листопада Дубінському було повідомлено про підозру в організації схеми для виїзду ухилянтів за кордон. Раніше повідомлялось, що Дубінський під приводом супроводу хворого батька виїхав за кордон і відпочивав у Барселоні у своєї дівчини.

13 листопада 2023 року СБУ повідомила нардепу Дубінському про підозру в державній зраді. Його було заарештовано на 2 місяці без права застави.

2 грудня 2023 року Дубінський заявив, що йому завдали тілесних ушкоджень у СІЗО. Згодом у поліції Києва заперечили інформацію про побиття. Ізолятор готує звернення щодо дій адвокатів. ВАКС зобов’язав поліцію розслідувати побиття Дубінського у СІЗО.

7 грудня Київський апеляційний суд залишив нардепа Дубінського під вартою. 

Нагадаємо, що санкції проти екснардепа зрадника від Київщини Володимира Сівковича не працюють.

Читати "Моя Київщина" у Telegram