#

Суд звільнив членів банди ймовірного організатора замаху на депутата Київоблради Соболєва

05.01.2020 11:43
Суд звільнив членів банди ймовірного організатора замаху на депутата Київоблради Соболєва
Фото з місця нападу на Соболєва

Печерський райсуд Києва 3 січня випустив на волю трьох членів угрупування Юсупа Абуєва, який обґрунтовано підозрюється в організації замаху на депутата Київської облради Вячеслава Соболєва, у результаті якого загинув його син Олександр

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "Українська правда".

Депутат Київської міської ради Олексій Новіков розповів, що суд звільнив з-під варти двох членів злочинного угрупування росіянина Юсупа Абуєва, якого вважають організатором замаху на депутата В'ячеслава Соболєва.

За словами Новікова, який є потерпілим у справі щодо вимагання грошей членами банди Абуєва, Печерський суд Києва звільнив з-під варти Гелані Межиєва та Павла Нікіфорова.

Читайте також: Хто найняв кілерів Яроша ліквідувати депутата Київоблради Соболєва?

Крім того, у справі щодо вимагання фігурують колишні правоохоронці Олексій Величко та Дмитро Онуфрієнко. Величка суд раніше перевів під цілодобовий домашній арешт, а засідання щодо Онуфрієнка перенесли через відсутність адвоката.

Зазначається, що Межиєва, Нікіфорова, Величка та Онуфрієнка підозрюють у вимаганні грошових коштів з застосуванням насильства та погроз вбивством. Бандформування було організоване громадянином РФ Абуєвим, якого підозрюють в організації замаху на депутата Соболєва, внаслідок якого загинув його син.

Також нагадаємо, що 4 грудня Шевченківський районний суд Києва обрав запобіжний захід одному із підозрюваних у вбивстві трирічного сина депутата  Київської облради В’ячеслава Соболєва.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: