#

Сумна "Радість": в Ірпені діти змушенні відвідувати аварійний дитячий садочок (ВІДЕО)

12.09.2020 14:50
Сумна "Радість": в Ірпені діти змушенні відвідувати аварійний дитячий садочок (ВІДЕО)
Фото з мережі Інтернет

Батьки дітей, які відвідують аварійний дитячий садочок "Радість" в Ірпені, й досі намагаються добитися від місцевої влади ремонту закладу, однак поки що марно

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на "Погляд".

За словами матері одного із вихованців "Радості" розповідає, що із стін ДНЗ вже роками осипається стара плитка, тому батьки бояться за життя своїх дітей, які кожного дня змушені проходити під стінами закладу. Юлія Кузьміч каже, що батьківський комітет садочка неодноразово звертався до місцевої влади з проханням вирішити цю проблему, однак поки це не дало жодних результатів.

Голова батьківського комітету ДНЗ Тарас В'язовченко говорить, що окрім проблема аварійності садочка не єдина. Уже багато років вихованці "Радості" мерзнуть, адже тут і досі не утеплили фасад приміщення. Чоловік розповідає, що представництво ДНЗ вже зверталося в усі можливі інстанції міста, однак, схоже, ні мера, ні його заступників ця проблема не хвилює.

До проблеми утеплення фасаду додалася ще й інша: зі стін садочка почала обсипатися стара радянська плитка, що небезпечно для життя.

За словами завідувачки садочком, Ірпінська влада на численні звертання відмахнулася браком коштів у бюджеті.

Вибачилися, що цього року розпочати ремонт ну ніяк не вийде, а з весни почнуть. Натомість представництво влади запропонувало альтернативу: обтягнути будівельною сіткою місця, де ходять діти, або оббити плитку зараз, а навесні розпочати ремонт, - каже завідувачка.

Натомість в.о. мера Ірпеня Андрій Літвінов на зустрічі із батьківським комітетом пообіцяв обов'язково знайти вирішення проблеми.

Нагадаємо, що в соціальній мережі Facebook з'явилося відео, на якому видно, що по новозбудованій велосипедній доріжці між Ірпенем та Києвом почали їздити вантажні автомобілі.


Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: