#

Свободівці прямо на засіданні Ірпінської міськради звинуватили Карплюка у розкраданні коштів (ВІДЕО)

21.06.2018 09:35
Свободівці прямо на засіданні Ірпінської міськради звинуватили Карплюка у розкраданні коштів (ВІДЕО)

Учора, 20 червня, відбулося засідання П'ятдесят другої сесії Ірпінської міської ради VІІ скликання, яке провів Ірпінський міський голова Володимир Карплюк. На сесії депутати з фракції ВО "Свобода" звинуватили міське керівництво в розкраданні коштів з міського бюджету і покинули зал засідань

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "Киев Власть".

Депутати Ірпінської міської ради від фракції ВО "Свобода" відмовилися працювати на сесії і покинули зал засідань. Голова фракції Богдан Мельничук мотивував такі дії нібито несвоєчасним отриманням порядку денного і деяких проектів рішень. Крім того депутати від ВО "Свобода" звинуватили міське керівництво в розкраданні коштів міського бюджету та висловили невдоволення початком ремонтних робіт на вулиці Варшавська в Ірпені.

У відповідь Ірпінський міський голова Володимир Карплюк з трибуни заявив, що з фракцією "Свобода" "є серйозна проблема", бо жоден з її депутатів не приймає участі в роботі комісій, а "деякі місяцями не з'являються на сесії".

"Оскільки їх четверо, то їм в принципі можна йти. Це звичайна справа ", - зазначив Володимир Карплюк.

За його словами, депутати з "Свободи" не працюють в своїх округах і не знають проблем виборців.

"З приводу розкрадання міського бюджету. Я згоден, нехай буде, що ми розкрадаємо міський бюджет. Тоді нехай Богдан Омелянович пояснить одну чудову річ. Якщо Карплюк, зайшов міським головою після Богдана Омеляновича збільшив офіційний міський бюджет в 40 разів, то скільки ж крав Богдан Омелянович? "- запитав Володимир Карплюк.

За його словами, за 10 років до роботи його команди в Ірпені було заасфальтовано 8 вулиць, то за останні три роки - 52.

"За 9 місяців роботи Мельничука на посаді виконуючого обов'язки міського голови поклали 200 метрів тротуару і один раз за 9 місяців зібрали сесію", - нагадав Карплюк.

За його словами, дії фракції "Свобода" та її керівника є маніпуляцією.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: