#

Телеканал "Погляд" зняв інформативне кіно про екснардепа Москаленка та ексгенпрокурора Луценка (ВІДЕО)

02.10.2020 17:30
Телеканал "Погляд" зняв інформативне кіно про екснардепа Москаленка та ексгенпрокурора Луценка (ВІДЕО)
Ярослав Москаленко та Юрій Луценко

Журналісти телеканалу "Погляд" вирішили провести розслідування та розповісти людям про махінації Ярослава Москаленка та Юрія Луценка

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку "Погляд Вишгород - інформаційна агенція" у Faсebook.

У відео розповідається, що на початку липня половина заводу у Вінницькій області перейшла у власність дружини Юрія Луценка, а інша половина залишилася у власності дружини Москаленка.

Далі зазначається, що кар’єра Москаленка в політиці була дуже стрімкою. У 2012 році пройшов у Верховну Раду під прапорами "Партії регіонів", а 2014 – голосував за диктаторські закони. Після того, як Янукович втік, то фігурував у кримінальних справах щодо роздачі земель у Межигір’ї. Проте це завадило йому знову потрапити до парламенту від "Волі народу", а цього року він "перефарбувався" та пішов до команди "За майбутнє".

Далі розповідається, в сім’ї Луценків не могла бути достатня кількість коштів, яка б дала змогу купити завод, адже вказано, що вони заплатили 31 млн грн, а сім’я в декларації має лише 15 млн грн.

Детальніше дивіться у відео.  

Нагадаємо, що очільник осередку політсили "За майбутнє" на Київщині Ярослав Москаленко почав розміщувати по два білборди.


Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: