#

Тендер на ремонт двох шкіл у Вишгородському районі отримала скандальна компанія депутата від "Нашого краю"

20.08.2020 14:10
Тендер на ремонт двох шкіл у Вишгородському районі отримала скандальна компанія депутата від "Нашого краю"
Фото Ясногородської ЗОШ

До кінця 2020 року у школах сіл Литвинівка та Ясногородка Вишгородського району має відбутися капітальний ремонт

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на КиевVласть.

Вишгородська РДА довірила проведення робіт фірмі депутата Синяківської сільради Андрія Куковенко – ТОВ "АМК Рем-Буд". При цьому більш вигідні за ціною пропозиції РДА відхилила.

Перший договір був укладений на проведення капітального ремонту у загальноосвітньої школи у селі Литвинівка. Згідно з договором, підрядник повинен відремонтувати підлогу, стіни, стелю та прорізи.

Конкуренцію ТОВ "АМК Рем-Буд" в першому тендері склали 2 організації. Їхні пропозиції були вигіднішими по ціні, але їх відхилили через невідповідність тендерним вимогам.

Другий договір передбачає проведення ТОВ "АМК Рем-Буд" капітального ремонту у школі у селі Ясногородка. Згідно з договором, підрядник відремонтує систему опалення та пандус, виконає опорядження приміщень та проведе благоустрій території.

Конкуренцію ТОВ "АМК Рем-Буд" в другому тендері склали декілька компаній. Пропозиції всіх конкурентів були вигіднішими по ціні, але також були відхилені через невідповідність тендерним вимогам.

Обидва договори передбачають завершення робіт до 24 грудня 2020 року.

Нагадаємо, що в с. Осещина Вишгородського району Київської області рибоохоронний патруль викрив грубе порушення Правил рибальства.

Читати "Моя Київщина" у Facebook