#

Тепловикам Київщини можуть відімкнути газ через борги

28.01.2020 17:51
Тепловикам Київщини можуть відімкнути газ через борги
Фото з мережі Інтернет

"Нафтогаз Україна" повідомив про ризик припинення газопостачання з 1 лютого для 37 виробників тепла, які не виконують вимоги щодо розрахунків для отримання газу в межах ПСО

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на пресслужбу "Нафтогаз Україна"

Неналежні розрахунки таких підприємств за газ створюють загрозу для теплопостачання споживачів в 30 містах в опалювальний період. Компанія письмово повідомила ці підприємства про необхідність проведення термінових розрахунків для уникнення припинення газопостачання.

За оперативними даними, станом на 23 січня 2020 року, таким підприємствам теплоенергетики для продовження отримання газу з 1 лютого в рамках ПСО необхідно сплатити понад 454,4 млн гривень (з урахуванням вартості газу, спожитого у грудні 2019 р.). Нагадаємо, що відповідно до умов укладених договорів постачання природного газу, остаточний розрахунок за газ, спожитий у грудні 2019 р., має бути здійснений до 25 січня.

До списку боржників потрапили і тепловики Київщини з Малої Вільшанки, Софіївської Борщагівки, Обухова та Чубинського.

Також нагадаємо, що в смт Іванків троє чоловіків у формі працівників газової служби повідомили одній із мешканок про відключення газопостачання у зв’язку з заборгованістю.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: