#

Тетіївська райдержадміністрація виділила гроші на придбання ліків для хворих на COVID-19

14.10.2020 15:30
Тетіївська райдержадміністрація виділила гроші на придбання ліків для хворих на COVID-19
Фото з місця події

У понеділок, 12 жовтня, Надія Дячук, яка є головою Тетіївської районної державної адміністрації, провела засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сайт Тетіївської районної державної адміністрації.

Серед питань порядку денного комісії основним було питання про  виділення коштів з резервного фонду для недопущення занесення  і поширення на території Тетіївського району випадків захворювання, спричинених новим Коронавірусом COVID-19.

Заслухавши виступ головного лікаря КП "КНП Тетіївська центральна районна лікарня" Анатолія Крохмального та інших учасників засідання, у зв’язку з госпіталізацією пацієнтів на коронавірусну інфекцію з інших районів до лікарні та необхідністю поповнення резерву медикаментів для надання медичної допомоги хворим на COVID-19 комісія вирішила виділити з резервного фонду кошти центральній районній лікарні у сумі 40 000 грн на придбання медикаментів.

Нагадаємо, що 8 жовтня очільник Тетіїва Руслан Майструк на своїй сторінці у Facebook повідомив про те, що захворів на коронавірус.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: