#

Тіньовий куратор Київської облради не голосував за закон про антиросійські санкції (ФОТО)

23.02.2022 16:11
Тіньовий куратор Київської облради не голосував за закон про антиросійські санкції (ФОТО)
Анатолій Гунько

Сьогодні, 23 лютого, куратор Київської обласної ради Анатолій Гунько не проголосував за економічні санкції проти Російської Федерації

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина"  з покликанням на пресслужбу Верховної Ради України.

Зазначимо, що 23 лютого Верховна Рада України ухвалила звернення до Ради національної безпеки і оборони з пропозицією запровадити санкції на 10 років проти низки депутатів Державної думи Російської Федерації. Адже в їхній діяльності фіксуються прояви потенційної загрози національним інтересам, національній безпеці, суверенітету і територіальній цілісності України.

За відповідний проєкт постанови "Про схвалення пропозицій щодо застосування персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій)" проголосували 322 народні депутати.

Із невідомих причин нардеп від партії "Слуга народу" Гунько утримався від голосування. Варто нагадати, що представник промосковського олігарха Віктора Поліщука Анатолій Гунько зараз є очільником Київської обласної ради, хоча офіційно цю посаду обіймає його дружина Наталія.

Де ж зв’язок із Поліщуком? Нещодавно журналісти "засвітили" у мережі переписку нардепа Гунька із залу засідань Верховної Ради з невідомою особою, яка обіцяла вирішити питання для будівельної компанії "Сітіконсалт девелопмент". До слова, будівництво ЖК "Montreal House" у центрі столиці пов’язують саме з Поліщуком.

Згодом Гунько знову "спалився", тепер уже на листуванні з Анною Богуш, де вони обговорювали "незадоволення євреїв" та комунікацію зі своїм "шефом". Зважаючи на прямий зв’язок Богуш із Поліщуком, імовірно, саме про останнього вони говорили у третій особі, а це ще раз доводить, що народний депутат Гунько не самостійна фігура, і діє лише в інтересах Поліщука.


Читати "Моя Київщина" у Telegram