#

Тренер "Колосу" Костишин пояснив, чому вони не виграли матч проти "Інгульця" (ВІДЕО)

08.03.2021 20:00
Тренер "Колосу" Костишин пояснив, чому вони не виграли матч проти "Інгульця" (ВІДЕО)
Руслан Костишин

Руслан Костишин, який є головним тренером команди "Колос", пояснив чому підопічні зіграли в нічию з "Інгульцем" у 17-му турі УПЛ

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на офіційний сайт "ФК "Колос".

За його словами, щоб вигравати варто мати більше конструктиву в атаці.  Також він зауважив, що команда була психологічно спустошена.

Емоцій сьогодні нашій команді не вистачало, а у нас немає запасу тієї майстерності, щоб ми могли на майстерності виграти у такої команди як "Інгулець", яка славиться своїми бійцівськими якостями, - каже Костишин.

Далі він зауважив, що гравці не встигли відновитися після кубкового матчу з "Динамо".

З приводу пенальті – я можу сперечатися з суддями, можу захищати свою команду, але я ще не бачив відео епізоду. Коли побачу відео, то чесно скажу. А так мені ж не було видно з лави. А з приводу Селезньова – ця тема закрита. Навіть якщо ми не заб’ємо ще десять пенальті – ця тема закрита! Розумієте, не потрібно все на пенальті списувати. Потрібно з гри забивати. Таке відчуття, що ми чекаємо той пенальті, щоб з нього забити. Потрібно, щоб у грі було десять моментів гольових, а у нас було нуль моментів. Ось так, – зазначив на прес-конференції керманич "Колосу".

Нагадаємо, що форвард Євген Селезньов, якого відрахували з "Колоса" за порушення режиму, ще може повернутися до складу команди.


Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: