#

Три міста Київщини потрапили до антикорупційного рейтингу (ФОТО)

27.08.2020 18:36
Три міста Київщини потрапили до антикорупційного рейтингу (ФОТО)
Фото з мережі Інтернет

Нещодавно, 25 серпня, Міжнародна антикорупційна організація "Transparency international" склала рейтинг міст України по відкритості і прозорості влади, до якого потрапили Фастів, Біла Церква та Бровари

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на "Transparent cities".

Варто зауважити, що до рейтингу потрапили 39 міських рад різних областей України. Міста, які долучилися до оцінювання, найактивніше втілювали індикатори зі сфер інвестицій та економічного розвитку, доступу та участі, землекористування та будівельної політики.

 Команда програми «Transparent cities/Прозорі міста» 25 серпня оприлюднила результати проміжного вимірювання прозорості українських міст.

Зауважимо, що з-поміж усіх міст Фастів отримав +17.2 бали та ввійшов до п’ятірки лідерів із приросту балів. Біла Церква із результатом +7.0 балів опинилася на 13 місці, а от Бровари отримали результат -1.5 бали та стали другими з кінця.

Експерти наголошують, що ці результати є проміжними та слугують орієнтиром для міських рад, які прагнуть оцінити свій прогрес і порівняти свій статус з іншими містами-учасниками Рейтингу прозорості.

Нагадаємо, що в Головному управлінні поліції Київщини відбулися урочистості, на яких правоохоронців нагородили нагрудними знаками, грамотами та подяками від імені керівництва Міністерства внутрішніх справ, Національної поліції України та керівництва поліції Київщини.


Читати "Моя Київщина" у Telegram