#

"Тривожна" кнопка завадила броварчанину здійснити крадіжку

21.09.2021 15:50
"Тривожна" кнопка завадила броварчанину здійснити крадіжку
Фото з місця події

У місті Бровари працівники торгівельного центру "Епіцентр" помітили правопорушника та натиснули  на кнопку термінового виклику поліції

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на сторінку «Управління поліції охорони в Київській області» у Facebook.

Близько 12 години на пульт централізованого спостереження Управління поліції охорони в Київській області надійшов сигнал про спрацювання "тривожної" кнопки в торгівельному центрі "Епіцентр" міста Бровари. Працівники наряду реагування негайно прибули на місце виклику, де затримали 54-річного броварчанина, який намагався скоїти крадіжку електротоварів на загальну суму 506 гривень.

За словами старшого сержанта поліції Дмитра Ярмолюка, швидке реагування на правопорушення відбулось завдяки встановленій системі тривожної сигналізації, при натисненні якої сигнал відразу отримав пульт централізованого спостереження Управління і вже за кілька секунд повідомлення одержав наряд реагування, який найближче був розташований до об’єкту.

Поліцією охорони було викликано слідчо-оперативну групу Броварського районного управління поліції для з’ясування обставин.

Нагадаємо, що на День міста Бровари поліцейські громади виявили факти порушення правил продажу алкоголю.

Читати "Моя Київщина" у Facebook