#

Під час свята броварські поліцейські зафіксували факти порушення правил продажу алкоголю (ФОТО)

21.09.2021 10:30
Під час свята броварські поліцейські зафіксували факти порушення правил продажу алкоголю (ФОТО)
Фото з місця подій

На День міста Бровари поліцейські громади виявили факти порушення правил продажу алкоголю

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на сторінку "Броварське районне управління поліції" у Facebook.

Із метою перевірки виконання рішення Броварської міської ради щодо заборони продажу алкогольних та слабоалкогольних напоїв у день свята правоохоронці Броварського районного управління поліції спільно з працівниками служби у справах дітей міської ради, освітянами, місцевими депутатами та фахівцями центру соціальних служб перевірили місцеві заклади торгівлі.

Так, за виявленими фактами правопорушень працівники поліції склали 7 адміністративних протоколів за ч. 2 ст. 156 (Порушення правил торгівлі алкогольними напоями і тютюновими виробами) Кодексу України про адміністративні правопорушення. Штраф, передбачений законодавством, становить від 17 00 грн до 6 800 грн. 

Також ювенальні поліцейські відпрацювали місця концентрації молоді та виявили  неповнолітніх, які палили цигарки та вживали алкогольні напої. Поліцейські провели з дітьми профілактичні бесіди щодо відповідальності за вчинені правопорушення. Стосовно хлопців та дівчат складені адміністративні протоколи за ст. 175-1 (Куріння тютюнових виробів у заборонених місцях), ст. 178 (Розпивання пива, алкогольних, слабоалкогольних напоїв у заборонених законом місцях або поява у громадських місцях у п'яному вигляді) КУпАП.

Окрім цього, на батьків неповнолітніх порушників складено адміністративні протоколи за ст. 184 (Невиконання батьками або особами, що їх замінюють обов'язків щодо виховання дітей) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Нагадаємо, що 21 вересня Броварська міська рада на своєму засіданні планує внести зміни у план території, де розміщена ділянка Держспецзв’язку (вул. Київська, 225) площею понад 6 га, фактично позбавивши тисячу військових житла, яке їм гарантувала держава.


Читати "Моя Київщина" у Telegram