#

Трьох мешканців Київщини звинувачують у сторенні та поширенні дитячьої порнографії (ФОТО)

30.12.2019 11:50
Трьох мешканців Київщини звинувачують у сторенні та поширенні дитячьої порнографії (ФОТО)
фото з місця події

Стало відомо, що під час обшуку орендованих квартир на Київщині поліція вилучила близько двох терабайтів відео, на яких зафільмовані 143 сцени сексуального характеру з неповнолітніми

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на прес-службу ГНУ Нацполіції у Полтавській області.

До справи негайно долучилися детективи слідчого управління Полтавської області і фахівці Кіберполіції. Спеціалісти в галузі Інтернет-технологій викрили анонімну мережу, через яку спільники поширювали заборонений контент.

Під час санкціонованих обшуків поліція вилучила близько 2 терабайтів відео, на яких зафільмовані 143 сцени сексуального характеру. У створені порнофільмів і фотографій негідники використовували дівчат віком від 8 до 17 років.

"У квартирах, що орендували чоловіки в Києві, поліція вилучила понад 10 тисяч доларів і близько 300 тисяч гривень готівкою. Іще понад 150 тисяч гривень заарештували на банківських рахунках. Одного чоловіка суд взяв під варту. Другого, який був пособником злочинної діяльності, відпустили під заставу. Третього - оголосили в міжнародний розшук та заочно обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою," - повідомили у прес-службі поліції Полтавщини.

Нагадаємо, що 26 грудня, у місті Біла Церкві затримали невідомого чоловіка з ножем, який кидався на людей.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: