#

Т.в.о. голови Київської ОВА став Дмитро Назаренко

26.01.2023 14:59
Т.в.о. голови Київської ОВА став Дмитро Назаренко
Фото з місця події

Стало відомо, що тимчасово виконувати обов’язки голови Київської ОВА буде Дмитро Назаренко

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на власні джерела в Офісі президента.

Варто зауважити, що Дмитро Назаренко працює у стінах КОДА з 2018 року. За цей час він сповна довів свою профпридатність і вміння працювати в команді. 

Відомо, що ракетні обстріли росіян вранці 24 лютого Назаренко зустрів на робочому місці. На початку повномасштабного вторгнення він ініційовував евакуації жителів півночі Київщини, Бородянщини, Макарівщини та Приірпіння.

Ще варто підкреслити, що Назаренко спільно з керівництвом обласної ради організував процес внесення змін до бюджету області, що дозволило максимально адаптуватися до умов воєнного часу, та допомагав Кулебі налагодити постачання гуманітарної допомоги в перші місяці війни. 

Також зауважимо, що журналісти "Моєї Київщини" припускали, що зайняти місце Олексія Кулеби може його перший заступник  Дмитро Назаренко. Останього також розглядали як можливого очільника Сумської ОДА.

Запримітимо, що в пресслужбі Київської ОВА так прокоментували ситуацію:

За Законом України про місцеві державні адміністрації Перший заступник голови Київської ОДА Дмитро Назаренко тимчасово виконуватиме обов’язки голови адміністрації.

Нагадаємо, що  26 січня Генеральний прокурор Андрій Костін представив колективу Офісу Генерального прокурора нового першого заступника Генпрокурора та двох заступників.

Читати "Моя Київщина" у Facebook