#

Творчі колективи Козина готуються підтвердити звання "народних"

09.06.2021 10:55
Творчі колективи Козина готуються підтвердити звання "народних"
Фото з місця події

У Козині триває активна підготовка колективів Будинку культури до захисту звань "народних"

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням  на сторінку "Козинська селищна рада Обухівського району Київської області" у Facebook.

Чи не кожен творчий колектив, що працює на базі Козинського Будинку культури носить почесне звання "народного". Проет це звання колективи повинні підтверджувати кожні три роки.

За словами художнього керівника закладу Анни Зєнкової, усі хореографічні, вокальні, хорові колективи, а також аматорський цирковий колектив "Бурлеск" та драматичний колектив "Синій птах" підтверджуватимуть це звання уже не вперше.

Цьогорічний захист проходитиме у відеоформаті. Кожен колектив подає вісім найкращих номерів та пакет документів, де вказано творчі характеристики колективів, репертуар, список учасників колективів, костюмерна база, портфоліо. Усе подається в електронному вигляді до управління культури Київськой області. Результати надійдуть через кілька тижнів.

Також нагадаємо, що 1 червня, до Міжнародного Дня захисту дітей у Підгірцях Козинської ТГ організували цікаві спортивно-розважальні заходи.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: