#

В аеропорту "Бориспіль" відкрили виставку

11.08.2020 11:38
В аеропорту "Бориспіль" відкрили виставку
Фото виставки

В аеропорту "Бориспіль" відкрили виставку "Сила підпису", де можна побачити автографи відомих особистостей

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на сторінку Міжнародного аеропорту "Бориспіль" у Facebook. 

Виставка розташована у терміналі D у зоні вильоту і складається з чотирьох тематичних зон. У першій зоні гості потрапляють до бібліотеки з величезними книгами, кожна з яких розповідає про найважливіші документи в історії людства та долі тих, хто їх підписав.

Друга зона розповідає історію України — від барокового підпису гетьмана на конституції Пилипа Орлика до підписання Акту проголошення Незалежності в серпні 1991 року.

У третій тематичній зоні на гостей чекають історії підписів видатних художників, розповіді криміналістів-почеркознавців про те, хто, як і навіщо підробляє підписи.  Також тут можна дізнатися про підписи, яким немає ціни, тому що вони врятували тисячі життів. Четверта зона розповідає про цифрові підписи та способи біометричної ідентифікації людини.

В аеропорту зазначили, що організатори виставки подбали про безпеку гостей. Окрім вже звичних правил роботи (вхід у масках, дезінфекція інтерактивних елементів та інших поверхонь), встановлені сенсорні дезінфектори та бактерицидний рециркулятор повітря, що працює у присутності людини без шкоди для її здоров’я.

Нагадаємо, що у Борисполі водій вантажівки, який порушив ПДР, хотів дати хабар поліцейським.





Читати "Моя Київщина" у Telegram