#

У Борисполі водій вантажівки, який порушив ПДР, хотів дати хабар поліцейським

10.08.2020 18:22
У Борисполі водій вантажівки, який порушив ПДР, хотів дати хабар поліцейським
Фото з мережі Інтернет

Сьогодні, 10 серпня, водій вантажівки "Mersedes Benz Atego", який порушив правила дорожнього руху на вулиці Київський Шлях в місті Бориспіль, намагався дати хабар інспекторам поліції 

Як повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на сторінку "Патрульна поліція Борисполя" у Facebook, 50-річний водій вантажівки порушив вимоги дорожнього знаку 3.3 "Проїзд вантажних ТЗ заборонено".

Правопорушнику повідомили, що відносно нього буде винесена постанова про адміністративну відповідальність. Після чого чоловік неодноразово пропонував неправомірну вигоду аби уникнути відповідальності.    

Охоронці порядку попереджали водія про кримінальну відповідальність за давання хабаря, але чоловік не реагував та надав неправомірну вигоду у вигляді грошових коштів в розмірі ста гривень за не притягнення його до адміністративної відповідальності.

На правопорушника патрульні винесли постанову за ч. 1 ст. 122 (Порушення водіями транспортних засобів вимог дорожніх знаків)КУпАП.

Оскільки попередження про кримінальну відповідальність за надання хабаря службовій особі не подіяло, водія затримали та викликали слідчо-оперативну групу, аби належним чином зафіксувати факт.

Нагадаємо, що 9 серпня інспектори отримали повідомлення, що на вулиці Київський Шлях у місті Бориспіль громадянин побачив загублену жінку похилого віку. 

Читати "Моя Київщина" у Facebook