#

У Баришівці бродячі собаки нападають на людей

02.12.2019 14:52
У Баришівці бродячі собаки нападають на людей
Фото з мережі Інтернет

У соціальній мережі з’явилося повідомлення про постійні напади бродячих собак на мешканців Баришівки

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на допис Viktoriya Viktoriya у Facebook.

"В середу вранці як багато хто з нас звично йшла на роботу. Коли в районі між парком та супермаркетом "АТБ" повз мене пробігла рижа собака, навіть не звернула на неї особливої уваги, оскільки жодних ознак агресії вона не проявляла та зненацька вона розвернулася, накинулась на мене ззаду та вкусила. Оскільки прокушена була крупна судина і як наслідок - сильна кровотеча, не могла навіть дійти до роботи, змушена була телефонувати аби принесли щось перетягнути рану поверх одягу, щоб стримати кров та якось дійти до роботи, де вже потім промити та зробити первинну обробку рани. І це все трапилося в центрі Баришівки серед білого дня!", - зазначає автор посту.

Постраждала звернулася до лікарні, де їй зробили перев’язку, вкололи сироватку від правця, але необхідну антирабічну вакцинацію для профілактики сказу ніхто не запропонував зробити, хоча вона є обов'язковою як перша допомога при укусах тварин. Жінка зазначила, що необхідної вакцини не вдалося знайти навіть у приватних клініках.

"Цей пост написала для того, щоб застерегти інших, адже вже навіть серед білого дня в центрі селища ніхто не застрахований від укусів бродячих собак, а владі до цього, здається, немає діла, адже звернення із скаргами на укуси собак були і раніше. Тому виникає питання, як вберегтися від агресії бродячих тварин і чому собака, яка вже як виявилося неодноразово нападала на людей, досі спокійно бігає центральними вулицями Баришівки", - говорить постраждала.

Жінка сподівається на реакцію місцевої влади, хоча повідомляє, що серед місцевих депутатів є захисники тварин, для яких цінність собачого життя та їх безпека важливіша, аніж людського.

У повідомленні говориться, що в цей же день в районі "совхозу" декілька собак напали на дівчину і порвали їй сумку, якою вона відбивалася. За описами людей, ця собака вже нападала на жителів селища.

Також нагадаємо, що 25 листопада, у селищі Баришівка поблизу кафе "Сова" водій автомобіля ВАЗ не впорався з керуванням та перекинувся.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: