#

У Баришівці чоловік викрав "напрокат" авто та потрапив у ДТП (ФОТО)

06.11.2019 10:20
У Баришівці чоловік викрав "напрокат" авто та потрапив у ДТП (ФОТО)
Фото з місця події

Учора, 5 жовтня, у Баришівці чоловік викрав автомобіль свого приятеля, щоб "покататися" та потрапив у дорожньо-транспортну пригоду

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на прес-службу ГУ Нацполіції у Київській області.

На спецлінію "102" надійшов виклик про викрадення у Баришівці автівки. Легковик знаходився біля будинку власника, а потім несподівано зник. Правоохоронці почали пошукову операцію та ввели в регіоні план-перехоплення. Поліцейські встановили місцезнаходження транспортного засобу та оперативно затримали крадія.

Родзинкою справи стало те, що втікач встиг потрапити у ДТП. Правоохоронці встановили особу та виявили, що викрадач – це знайомий потерпілого, 24-річний місцевий житель, який вирішив взяти "напрокат" легковик свого приятеля.

Довелося спершу доставити зловмисника в лікарню, а пізніше вже – до поліцейського відділку. Потерпілий наразі перебуває під наглядом медиків.

Також нагадаємо, що у Тетіївському районі викрили аж три автівки за ніч, у першому авто закінчився бензин, у другому були спущені колеса, у третьому хлопці розбили скло та поїхали до Тетіївського ПТУ, де навчалися.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: