#

У Баришівці в наметах Тимошенко збирають номери мобільних телефонів виборців (ФОТО)

22.02.2019 11:53
У Баришівці в наметах Тимошенко збирають номери мобільних телефонів виборців (ФОТО)

У Баришівці спостерігачі громадянської мережі "Опора" зафіксували факти збору персональних даних виборців в агітаційних наметах кандидата в президенти Юлії Тимошенко

Як повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "Znaj.ua", агітатори роздають поліграфічну агітаційну продукцію, зокрема газету "Вечірні Вісті", календарі із зображенням кандидата і зошит з прізвищем і ім'ям кандидата.

Також агітатори пропонували заповнити анкету, в якій містяться три питання: "Як Ви оцінюєте зміни у вашому житті за останній рік? Чи знайомі Ви з планом виведення країни з кризи, представленим в Новому курсі Юлії Тимошенко? У країні вже кілька років йде війна. Хто , на Вашу думку, більше за всіх заробляє на цій війні?"

При заповненні анкети, агітатори просили вказати свій особистий номер мобільного телефону і прізвище, ім'я та по батькові. На питання, навіщо збираються особисті дані, в наметі відповіли, що це такий вид соціологічного опитування, потім за цими номерами будуть дзвонити і запитувати, чи дійсно той, хто заповнив цю анкету, є прихильником кандидата в президенти Юлії Тимошенко.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: