#

У Баришівці юнак зарубав свого товариша

18.02.2020 08:14
У Баришівці юнак зарубав свого товариша
Фото з мережі Інтернет

У суботу, 15 лютого, в Баришівці 18-річний хлопець посварився зі своїм товаришем та вбив його

Як повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку "Баришівське відділення поліції" у Faсebook, спочатку на спецлінію 102 надійшло повідомлення про нещасний побутовий випадок, рубання дров зі смертельними наслідками. Однак в ході проведення негайних оперативних заходів поліцейськими встановлено, що на території домоволодіння постраждалого відбулася сварка між односельцями, під час якої молодик наніс іншому чоловікові смертельний удар рукояткою сокири по голові. Юнак відразу зник з місця події, але правоохоронці розшукали останнього за гарячими слідами, в скоєному він зізнався.

Зловмисника затримано в порядку ст. 208 КПК України, повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 115 ККУ, умисне вбивство та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб.

У разі доведення вини в суді підозрюваному загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.

Також нагадаємо, що 17 лютого в Баришівці на базі ЦПР "Мрія" зібралися аграрії громади, щоб протестувати Державний аграрний реєстр.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: