#

У Баришівці жінка на підпитку за кермом, а чоловік пропонував патрульним хабар

21.10.2019 09:25
У Баришівці жінка на підпитку за кермом, а чоловік пропонував патрульним хабар
Фото з місця події

Сьогодні, 21 жовтня, близько 3-ї години ночі, у Баришівці поліцейські зупинили нетверезу жінку, що порушує Правила дорожнього руху

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на прес-службу ГУ Нацполіції у Київській області.

Інспектори під час патрулювання у смт Баришівка помітили автівку синього кольору, що порушує Правила дорожнього руху. Правоохоронці одразу зупинили транспортний засіб та помітили ознаки акогольного сп’яніння у водія. За кермом знаходилася 41-річна жінка.

Інший чоловік, що виявився пасажиром, почав пропонувати інспекторам хабар у розмірі 500 гривень з метою уникнення адміністративної відповідальності водійки. Патрульні попередили, що подібні пропозиції можуть призвести до кримінальної відповідальності. Чоловік ігнорував правоохоронців та продовжував наполягати на здійсненні неправомірної угоди.

На водія було складено відповідні адміністративні матеріали. Транспортний засіб передано під розписку іншому водієві. Інспектори викликали слідчо-оперативну групу, оскільки за пропозицію неправомірної вигоди службовій особі передбачено кримінальну відповідальність за статтею 369 Кримінального Кодексу України.

Також нагадаємо, у Баришівці зненацька помер 33-річний молодик під час затримання правоохоронцями.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: