#

У Баришівському районі голова Київської ОДА Чернишов представив нову голову РДА

24.01.2020 19:46
У Баришівському районі голова Київської ОДА Чернишов представив нову голову РДА

23 січня голова Київської обласної державної адміністрації Олексій Чернишов представив громаді Баришівського району нового голову райдержадміністрації Валентину Зозулю. Представлення відбулося під час наради з вирішення проблемних питань району.

Як повідомляє Київська ОДА, Розпорядженням Президента України від 21 січня 2020 року №27/2020-рп Валентину Олександрівну Зозулю призначено головою Баришівської районної державної адміністрації Київської області.

Олексій Чернишов привітав новопризначену голову та вручив їй службове посвідчення. Керманич області поставив перед Валентиною Зозулею завдання забезпечити злагоджену роботу РДА в інтересах мешканців району та закликав до плідної співпраці з громадою і органами місцевого самоврядування.

«Ви маєте, перш за все, чути позицію громади та підтримувати співпрацю з депутатським корпусом, сільськими і селищними головами та керівниками місцевих органів влади. Переконаний, що лише завдяки співпраці ви можете досягти реалізації соціально-економічних та культурних програм розвитку району», – зазначив Олексій Чернишов.

Валентина Зозуля подякувала Президентові України та голові КОДА за високу довіру. Голова райдержадміністрації запевнила громаду, що готова докласти максимум зусиль задля виконання усіх доручень.

Також, у межах робочого візиту, Олексій Чернишов провів огляд реанімаційного відділення та лабораторії Баришівської ЦРЛ та обговорив з керівництвом лікарні капітальний ремонт харчового блоку та готовність медзакладу до другого етапу медичної реформи.

Валентина Зозуля має дві вищі освіти за спеціальностями «Правознавство» та «Державне управління». Працювала аспірантом Кафедри філософії теорії та історії державного управління в Національній академії державного управління при Президентові України.

Зазначимо, що нову керівницю обрали на посаду з-поміж сотень кандидатів через систему LIFT.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: