#

У Баришівському районі молодик двічі викрав у дідуся авто

04.09.2019 14:56
У Баришівському районі молодик двічі викрав у дідуся авто
Фото викраденої автівки

1 вересня вже вдруге 23-річний місцевий житель села Корніївки Баришівського району угнав автомобіль "ВАЗ" у 83-річного чоловіка

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на прес-службу ГУ Нацполіції у Київській області.

Перший злочин стався 12 травня вночі. Тоді чоловік напідпитку, викрав легковик із подвір’я будинку 83-річного дідуся. Під час затримання правоохоронцями, зловмисник зробив спробу втекти. У результаті — допустив зіткнення зі службовим авто поліції.

Кримінальне провадження було відкрито за ч.2 ст.289 Кримінального кодексу України. На час слідства, суд обрав чоловіку міру запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту строком до середини липня.

Після аварії, викрадену машину відправили на ремонт до СТО. Туди і влаштувався зловмисник, нібито для того, щоби відшкодувати збитки власнику.

Однак, уночі 1 вересня, він повторно викрав те саме авто. Односельчани впізнали горе-водія, зупинили його та повідомили про крадіжку машини до поліції. Цього разу він також був напідпитку.

Поліція відкрила кримінальне провадження за ч.2 ст.289 Кримінального кодексу України (Незаконне заволодіння транспортним засобом вчинене повторно, з проникненням у приміщення).

Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років. Наразі триває слідство.

Також нагадаємо, що на Білоцерківщині 28-річний молодик викрав авто, власником викраденої автівки був житель міста Білої Церкви, який приїхав на гостини до села с. Трушки та припаркував машину на перехресті вулиць.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: