#

У Баришівському районі правоохоронці забрали у батьків трьох дітей (ФОТО)

19.03.2020 17:37
У Баришівському районі правоохоронці забрали у батьків трьох дітей (ФОТО)
Фото з мережі Інтернет

На Баришівщині поліція спільно з працівниками соцслужб забрала у батьків трьох хлопчиків, яких вони тримали в антисанітарних умовах

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку "Баришівське відділення поліції" у Faсebook.

Дільничний офіцер Баришівського відділення поліції в ході проведення профілактичних заходів щодо попередження розповсюдження коронавірусу відвідав родину, яка опинилася в складних життєвих обставинах.

В оселі правоохоронець виявив купи брудного одягу, мотлох, відсутність освітлення, сморід, антисанітарію та занедбаних дітлахів. Аби не допустити протиправних дій відносно дітей служба у справах дітей та сім’ї Баришівської районної ради негайно вирушили до родини, в ході огляду було вирішено забрати із сім`ї 5-річного, 9-річного та 12-річного хлопчиків.

Наразі дітей поміщено до місцевої лікарні, в подальшому буде направлено в заклади для проходження реабілітації. Вирішується питання про притягнення до адміністративної відповідальності батьків за ст. 184 (Невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов'язків щодо виховання дітей) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Також нагадаємо, що 2 березня в селищі Баришівка розпочав свою роботу Центр надання адміністративних послуг.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: