#

У Баришівці майже за 13 млн грн відремонтували гімназію

23.03.2021 14:00
У Баришівці майже за 13 млн грн відремонтували гімназію
Фото з місця події

Стало відомо, що в Баришівці в рамках програми "Велике будівництво" відремонтували навчально-виховний комплекс

Як повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на пресслужбу Київської ОДА, це зазначив голова Київської облдержадміністрації Василь Володін.

Баришівська гімназія розрахована більш ніж на вісімсот дітей. Ми доклали всіх зусиль для того, щоб створити там максимально комфортні умови. Зокрема провели роботи з енергозбереження, утеплили фасад, горище та підвал, а також замінили покриття даху, вікна та двері, – деталізував Василь Володін.

Зауважується, що крім Баришівського навчально-виховного комплексу, на Київщині минулого року відбудували ще шість шкіл, шість садочків і п’ять спортивних об’єктів.

Також Володін сказав, що в області в рамках президентської ініціативи "Велике будівництво" буде продовжуватися розвиток соціальної інфраструктури. За його словами, цього року планується модернізація п’яти шкіл і шести дитсадків.

Нагадаємо, що реперка з Баришівки Alyona Alyona презентувала музичну новинку, записану спільно з польським виконавцем Zabson, новий трек має назву Dym, а атмосфера кліпу нагадує популярні у 2000-х шоу "Вікна", де родичі з’ясовували між собою стосунки на всю країну.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: