#

У Баришівці відновив роботу креативний простір "FUN HUB"

04.11.2022 19:30
У Баришівці відновив роботу креативний простір "FUN HUB"
Фото з місця події

Від сьогодні, 4 листопада, у Баришівці креативний простір "FUN HUB", який зруйнований ворожими обстрілами, відновив свою діяльність

Як повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на пресслужбу Київської ОДА, тепер у новому приміщенні підлітки і молодь знову зможуть генерувати ідеї і втілювати їх у життя.

На офіційному відкритті нового приміщення закладу молодіжної сфери побували заступник голови Київської ОВА Віталій Власюк та начальник Управління молоді та спорту Київської ОВА Сергій Тимофєєв. У програмі відкриття – презентація проєкту FUN HUB, нагородження активної молоді, екскурсія молодіжним простором, виставка картин молодих художників та центр позашкільної роботи "Мрія".

Попередній молодіжний простір у громаді було створено минулоріч завдяки конкурсу мікрогрантів Фонду "МХП – громаді!". Проте 11 березня після влучання російської ракети хаб було зруйновано вщент. 

Фонд спільно з Молодіжною радою Баришівки виграв грант 6593 євро від Ukrainian-Danish Youth House. До ініціативи Фонду та молодіжної ради долучилися волонтери – молоді майстри, художники, активісти. Завдяки спільним зусиллям вони зробили ремонт у новому приміщенні.

Нагадаємо, що журнал соціального коміксу Inker опублікував графічний репортаж про 15-річного мешканця Київщини, який допоміг знищити близько 100 одиниць ворожої техніки на початку вторгнення.

Читати "Моя Київщина" у Facebook