#

У Баришівській громаді через сказ ввели карантин

07.05.2021 11:05
У Баришівській громаді через сказ ввели карантин
Фото з мережі Інтернет

Учора, 6 травня, на території Баришівської ОТГ в радіусі 10 км було введено карантин через сказ

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на сторінку "Баришівська селищна рада" у Faсebook.

Наголошується, що 6 травня відбулося засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Баришівської селищної ради, де стало відомо, що дослідження лабораторії підтвердили діагноз на сказ безпритульного кота, виявленого в селищі Баришівка.

Тому з метою недопущення розповсюдження хвороби комісія з питань техногенно-екологічної безпеки вирішила в селищі Баришівка Броварського району з прилеглими до неї територіями, пасовищами, польовими, лісовими масивами та мисливськими угіддями ввести карантинні обмеження в радіусі 10 км навколо неблагополучного пункту.

Також говориться, що загрозливими населеними пунктами Броварського району є: с. Волошинівка, с. Борщів, с. Коржі, с. Шовкове, с. Селичівка, с. Бзів, с. Власівка, с. Пасічна, с. Швачиха, с. Дернівка, с. Селище, с. Гостролуччя, с. Паришків, с. Сезенків, с. Морозівка та угіддя Баришівського МГ УТМР.

Нагадаємо, що нещодавно українська реперка Alyona Alyona в інтерв’ю Dialog Hub на YouTube відверто розповіла про свій сексуальний досвід

Читати "Моя Київщина" у Telegram