#

У Березані за декілька днів розпочнеться опалювальний сезону

24.10.2019 16:59
У Березані за декілька днів розпочнеться опалювальний сезону
Фото з мережі Інтернет

На черговому засіданні виконавчого комітету Березанської міської ради, депутати прийняли рішення про те, що опалювальний сезон розпочнеться 26 жовтня

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку Березанської міської ради у Facebook.

У ході засідання присутні одноголосно ухвалили список уповноважених посадових осіб, які складатимуть протоколи про адміністративні правопорушення. Це – головний інженер КП "ЖПП", інспектор з благоустрою новоствореного підрозділу КП "Березанькомунсервіс" "Муніципальна варта", інспектор відділу санітарної очистки КП "Березанський ККП", в.о. старост сіл, що входять до Березанської ОТГ, та інші фахівці. Тож громадянам, які створюватимуть стихійні смітники, торгуватимуть у невстановлених місцях, порушуватимуть правила паркування транспортних засобів та вчинятимуть інші адміністративні правопорушення, доведеться сплачувати штраф.

Відділу культури і туризму виконкому Березанської міської ради було надано дозвіл на оренду приміщення площею 23,1 квадратних метри на другому поверсі адміністрафтивної будівлі Лехнівського старостинського округу (у цьому приміщенні працює сільська бібліотека), а також кімнату площею 10 м2 для кабінету завідувачки сільського клубу. Приміщення площею 44,4 м2 на другому поверсі поліклініки КНП "Березанська міська лікарня" орендуватиме ТОВ "РЕКАХ Україна". У цьому приміщенні працюватиме офтальмологічний центр. Присутні затвердили умови конкурсу на право оренди приміщення площею 288,1 м2 у центрі села Лехнівка для розміщення закладу торгівлі.

Також нагадаємо, що 3 жовтня на засіданні виконкому Фастівської міськради було прийняте рішення про початок опалювального сезону із 6 жовтня.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: