#

У Березані затвердили бюджет на наступний рік

23.12.2020 14:40
У Березані затвердили бюджет на наступний рік
Фото з місця події

Учора, 22 грудня, відбулося чергове засідання сесії Березанської міської ради, де було затверджено бюджет громади на 2021 рік

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сайт Березанської міської ради.

Основний фінансовий документ попередньо розглянули на профільних депутатських комісіях, під час яких Валентина Матвієнко – начальник фінансового управління виконавчого комітету Березанської міської ради, детально доповіла про основні напрямки використання бюджетних коштів у наступному році.

 Таким чином бюджет на 2021 рік затвердили у сумі 216 млн 685 тис 300 грн. З них: видатки загального фонду – 199 млн 77 тис  300 грн, спеціального фонду – 15 млн 500 тис  грн. Варто зазначити, що важливим аспектом у формуванні бюджету був чіткий розподіл коштів для найоптимальнішого забезпечення потреб громади, виконання пріоритетних цільових програм, а також збалансованість бюджету.

Затвердили народні обранці ряд цільових програм на 2021 та наступні роки, які спрямовані на розвиток найважливіших потреб розвитку громади й ефективність функціонування життєзабезпечення населення.

Розглянули у ході засідання і кадрові питання. Депутати затвердили на посаді заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів Рябоконя Олексія Петровича. Також, на підставі рішення конкурсної комісії та з метою якісної організації освітнього процесу, на посаду директора Садової загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Березанської міської ради Київської області призначили Ляшенко Оксану Миколаївну.

Обговорили депутати і ряд земельних питань. Серед них: про розгляд питань з врегулювання земельних відносин; про розгляд звернень громадян з питань землекористування; про передачу у приватну власність земельних ділянок громадянам тощо.

Нагадаємо, що до шкіл, які знаходяться на території Березанської ОТГ, завітали спеціальні фахівці, які розповіли дітям про булінг.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: