#

У Білій Церкві чоловік почав посеред міста душити неповнолітню

01.04.2021 12:25
У Білій Церкві чоловік почав посеред міста душити неповнолітню
Фото з місця події

У місті Біла Церква чоловік зненацька напав на 14-річну дівчину та почав її душити

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на Національну поліцію Київської області.

Поліцейські, які прибули на місце, встановили особу нападника, ним виявився 58-річний чоловік. Під час медичного освідування вміст алкоголю в крові зловмисника становив- 1,37 проміле. Лиходій не зміг пояснити поліцейським свою спонтанну агресію на випадкову перехожу. Потерпілою  виявилась 14-річна дівчинка. Вона стверджувала, що чула як чоловік сварився зі своєю супутницею коли проходила повз них.

Під час досудового розслідування психіатрична експертиза визнала чоловіка осудним та психічно здоровим. З дівчинкою все гаразд, медики її оглянули та відпустили додому.

Зловмисника затримали згідно ст.298-2 Кримінального процесуального кодексу  України. Поліцейські за процесуальним керівництвом Білоцерківської окружної прокуратури повідомили чоловіку про підозру за ч.1 ст.296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає штраф від однієї тисячі до двох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до п'яти років.

Нагадаємо, що 31 березня в місті Біла Церква на вулиці Дружби працівники поліції зупинили авто Chevrolet.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: