#

У Білій Церкві чоловік погрожував жінці вибухівкою

24.03.2021 11:20
У Білій Церкві чоловік погрожував жінці вибухівкою
Фото з місця події

Учора, 23 березня, у Білій Церкві патрульні затримали чоловіка, який погрожував жінці фізичною розправою за допомогою вибухівки

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на сторінку "Патрульна поліція Білої Церкви" у Facebook.

Поліцейським повідомили про те, що на вулиці Декабристів у Білій Церкві жінці погрожують фізичною розправою. Після прибуття на виклик поліцейські опитали всіх учасників події. У 44-річного власника квартири виявили предмет, схожий на вибухівку.

В результаті інспектори викликали працівників Державної служби України з надзвичайних ситуацій та слідчих.

Правоохоронці нагадують, що в разі виявлення боєприпасів або предметів, за зовнішніми ознаками схожих на боєприпаси, необхідно:

  • зберігати спокій;
  • за можливістю попередити про підозрілий предмет осіб, які знаходяться поруч;
  • позначити місце перебування предмета, а по можливості огородити його (для огорожі можна використовувати різні підручні матеріали: дошки, жердини, гілки, мотузки, шматки матерії тощо);
  • негайно повідомити про знахідку чергові служби 101 і 102 (повідомлення робити не поспішаючи, чітко, із зазначенням точної адреси (орієнтирів) місця знаходження предмету);
  • очікувати на безпечній відстані від місця знаходження предмета представників МНС, МВС, при цьому здійснюючи заходи щодо недопущення до небезпечної зони сторонніх людей.

Нагадаємо, що 23 березня у Білій Церкві на парковках супермаркетів патрульні поліцейські міста провели заходи у рамках акції "Пристібайся — не жахайся".

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: