#

У Білій Церкві двоє чоловіків, заздалегідь домовившись, вбили свого товариша (ВІДЕО)

03.02.2022 18:00
У Білій Церкві двоє чоловіків, заздалегідь домовившись, вбили свого товариша (ВІДЕО)
Фото з місця подій

У вівторок, 1 лютого, у Білій Церкві під час побутового конфлікту два товариші заздалегідь домовились про вбивство 51-річного чоловіка та почергово били його ногами по тілу і голові

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на пресслужбу Нацполіції.

На місце негайно прибули працівники групи реагування патрульної поліції, слідчо-оперативна група, спеціалісти-криміналісти та керівництво поліції Білоцерківщини.

Поліцейські встановили, що двоє товаришів 32 та 39 років завітали до потерпілого додому, де разом розпивали спиртне. Згодом між чоловіками виник конфлікт, у результаті якого гості почали бити господаря квартири.  Після нанесення множинних ударів, 39-річний чоловік обмотав шию потерпілого ізольованим проводом та почав його душити. Від спричинених тілесних ушкоджень господар помешкання помер на місці до приїзду швидкої допомоги. Медики констатували смерть чоловіка.

Правоохоронці провели першочергові слідчі дії та оперативно-розшукові заходи, за результатами яких встановили та затримали зловмисників.

Слідчі за процесуальним керівництвом Білоцерківської окружної прокуратури повідомили чоловікам про підозру за п 12 ч 2 ст 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Зловмисникам загрожує позбавлення волі на строк від десяти до п'ятнадцяти років або довічного позбавлення волі.

Запобіжний захід чоловікам обере суд.

Нагадаємо, що у місті Біла Церква в під'їзді багатоповерхівки на вулиці Леваневського працівники поліції затримали чоловіка, якого розшукували за вчинення злочину.


Читати "Моя Київщина" у Facebook