#

У Білій Церкві колишній в’язень вирішив поглузувати над пам’ятником (ФОТО)

20.08.2020 11:45
У Білій Церкві колишній в’язень вирішив поглузувати над пам’ятником (ФОТО)
Фото з місця події

Нещодавно у Білій Церкві поліція затримала та розпочала досудове розслідування відносно хулігана, який розмалював пам'ятник-танк

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту "ПОЛІЦІЯ БІЛОЦЕРКІВЩИНИ" у Facebook.

Зазначимо, що до поліції надійшло повідомлення про те, що невідомий чоловік виліз на пам'ятник танку Т-34, що на Піонерській, та наносить на нього надписи білою фарбою.

Затримали його патрульні поліцейські, які миттєво прибули на місце події та передали поліцейським слідчо-оперативної групи для подальшого документування.

Як з'ясувалось, чоловік напередодні вживав алкоголь, про що говорить 1.94 проміле в його крові. Тож він вирішив таким способом нагадати про "дідів". До речі, в минулому чоловік вже мав проблеми з законом за скоєння особливо тяжкого злочину, за що відбував покарання у вигляді семи років позбавлення волі.

За фактом хуліганства правоохоронці Білої Церкви відкрили кримінальне провадження за ст.1 ст.296 Кримінальньного кодексу України.

Нагадаємо, що на Київщині чоловіка судитимуть за замах на умисне вбивство 5-річної дитини, домашнє насильство та розпусні дії щодо малолітніх осіб.



Читати "Моя Київщина" у Facebook