#

У Білій Церкві на благоустрій міста витратять майже 50 млн грн

17.03.2021 18:15
У Білій Церкві на благоустрій міста витратять майже 50 млн грн
Фото з мережі інтернет

У бюджеті розвитку Білої Церкви на 2021 рік закладено витрати на реконструкції міських алей, тротуарів та скверів

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "БЦ NEWS".

У повідомленні сказано, що у бюджеті прописано витрати на 16 об’єктів, проте жодної копійки на ремонт важливих соціальних об’єктів немає.

Алеї, тротуари та сквери - козирний туз міської влади, адже вони так подобаються частині білоцерківців, які згодні пожертвувати ремонтом лікарень, амбулаторій, шкіл, садочків, оснащенням вище названих об'єктів протипожежним обладнанням тощо, – пишуть на сайті

Цього року планують реконструювати алеї бульвару Олександрійського від будинку №46 до перехрестя з вул. Фастівською за 3 млн грн, бульвар княгині Ольги (з облаштуванням дитячих майданчиків) за 1,5 млн грн та парку на масиві Леваневського за 300 тис грн. Окрім цього хочуть відбудувати пішохідну доріжку вздовж річки Рось від вул. Водопійна до вул. Запорізька, що коштуватиме 3 млн грн, та парк по проспекту князя Володимира за 500 тис грн.

Місцевий департамент житлово-комунального господарства також показав свій розподіл бюджету на рік. Таким чином реконструкція тротуару по вул. Я. Мудрого обійдеться місту в 10 млн грн, частина вулиці Леваневського, 36-48 – в 4,87 млн грн, а площа Героїв Небесної Сотні – в 3,310 млн грн.

Також планують зробити капітальний ремонт зони відпочинку скверу "Родинний" в межах будинків №4, 6, 10 по вул. Вернадського та №161 по вул. Таращанського за 350 тис грн та за 1,55 млн грн облаштувати майданчики у цьому сквері.

Окрім цього у кошторисі також прописано:

  • реконструкція тротуарної частини по вул. Леваневського, 55-59 - 7, 67 млн грн;
  • реконструкція парку ім. Т. Г. Шевченка - 2, 5 млн грн;
  • капітальний ремонт тротуарів по місту - 6, 150 млн грн;
  • реконструкція площі П. Запорожця - 4, 459 тис грн.

Усього на ці всі об’єкти місто витратить 49, 159 млн грн, при тому, що амбулаторії сімейної медицини на 3 поверсі поліклініки при міській лікарні №1 і ліфти у міській лікарні №2 потребують ремонту вже давно, що вже казати про приміщення по вул. Б. Хмельницького – воно перебуває в аварійному стані.

У повідомленні додають, що на будівництво підземного переходу через залізничні колії по вул. Східна, чого так довго чекають мешканці мікрорайону, закладено лише 100 тис грн.

Не розглядається питання створення хоспісу, реабілітаційного центру, будинку для людей похилого віку у місті, – пишуть на сайті.

Нагадаємо, що Ювенальні поліцейські Білоцерківщини розшукали 14-річнудівчинку, яка три дні не виходила зв’язок із рідними.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: