#

У Білій Церкві нагородили за високий професіоналізм освітян та медиків (ФОТО)

25.06.2021 20:11
У Білій Церкві нагородили за високий професіоналізм освітян та медиків (ФОТО)
Фото з місця події

Сьогодні, 25 червня, у Білій Церкві відбувся урочистий захід Київської обласної ради до Дня Конституції України

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина".

Напередодні свята заступник голови Київської обласної ради Тетяна Семенова завітала до Білої Церкви, де від імені голови Київської обласної ради Наталії Гунько та всього депутатського корпусу привітала громадскість із Днем Конституції України:

Наша держава найбільша європейська країна. Щоб наша країна процвітала лікарі мають лікувати так, щоб нація була здоровою, вчителі навчати, щоб ми були розумними, а чиновники мають зробити так, щоб у перших і других не виникали питання про заробітну плату. І сьогодні ми боремося за це. Хочу побажати вам перш за все здоров’я, адже пандемія показала наскільки це важливо.

Урочиста зустріч розпочалась із відзначення жителів Київської області, які внесли вагомий внесок у розвиток різних галузей Київщини. Почесні грамоти Київської обласної ради із цінними подарунками та подяки за сумлінне виконання службових обов’язків, наполегливість у роботі, високий професіоналізм та з нагоди 25-ї річниці Конституції України отримали освітяни, медики, керівники комунальних підприємств та старости громад Київщини. Подарунком для присутніх став святковий концерт від артистів та вокалістів театру Саксаганського.

Нагадаємо, що у місті Біла Церква невдовзі з’явиться ще один храм, який збудують біля пам'ятника "Скорботної матері".


Читати "Моя Київщина" у Telegram