#

У Білій Церкві народилося 3 пари двійнят (ФОТО)

12.10.2020 19:00
У Білій Церкві народилося 3 пари двійнят (ФОТО)
Фото з мережі Інтернет

Нещодавно у трьох білоцерківських родинах сталося поповнення – по двоє дітей у кожній сім’ї

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на офіційний вебсайт Білоцерківської міської ради.

 У родинах Богомаз Вікторії та Ковальського Ярослава, Басецьких Руслана та Діани, а також Река Юлії та Олексія народилися по хлопчику та дівчинці.

Традиційно, новоспечені батьки отримали вітання від імені міського голови Геннадія Дикого. До родин завітали заступник міського голови Катерина Возненко та начальник управління молоді та спорту міської ради Інна Паливода, щоб виконати цю почесну місію. Вони побажали молодим батькам та немовлятам міцного здоров’я,  щасливого майбутнього, легкого подолання життєвих викликів, а також вручили їм подяки, візочки для двійнят та квіти.

Нагадаємо, що відповідно до міської цільової програми сприяння соціальному становленню та розвитку молоді, підтримки сім’ї на 2016-2020 роки кожна білоцерківська сім'я, в якій народилися двійні, отримує від громади міста пам’ятні дарунки (коляска для двійні, подяка виконавчого комітету Білоцерківської міської ради та квіти).  За 2016-2020 роки в Білій Церкві відзначено 92 такі сім’ї (2016 р.– 22 сім’ї; 2017р. – 23 сім’ї;  2018р. – 17  сімей; 2019р. – 22 сім’ї; 2020р. – 8 сімей).

Нагадаємо, що у місті Біла Церква за вихідні зникло двоє дітей, яких поліцейські оперативно знайшли та повернули додому.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: