#

У Білій Церкві не буде облаштовано обіцяний центр масової вакцинації (ВІДЕО)

11.06.2021 13:30
У Білій Церкві не буде облаштовано обіцяний центр масової вакцинації (ВІДЕО)
Фото з мережі Інтернет

У Білій Церкві не буде облаштовано, анонсований МОЗ, центр масової вакцинації від COVID-19

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на сторінку "Крокус".

Як повідомила під час засідання начальниця штабу з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації спричиненої коронавірусом Ніна Головенко, центри массової вакцинації створюються лише в містах-мільйонниках:

Наразі ми можемо керуватися тільки тими чинними документами, які є затверджені на рівні Міністерства охорони здоров'я, на рівні Кабінета міністрів України і керуючись положенням про "Штаб із надзвичанйих ситуацій". Такі центри вакцинації можуть бути створені на рівні міст-мільйонників. Біла Церква, яка має більше 200 тис населення не підпадає під дію цього документу.

Нещодавно очільник КОДА Василь Володін анонсував відкриття центрів массової вакцинації від COVID-19 у Білій Церкві та Броварах.

За інформацією пресслужби Броварської міської ради, у Броварах із населенням понад 108 тис людей 12 червня відкриють центр массової вакцинації в приміщенні легкоатлетичного манежу на вулиці Гагаріна, 30. Щепитися там зможуть усі охочі в порядку "живої" черги.

У Білій Церкві відкривати центр масової вакцинації не планують. Однак, зробити щеплення наразі можна у двох центрах медико-санітарної допомоги №1 та №2.

Нагадаємо, що на старих єврейських кладовищах в місті Тараща та селищі міського типу Рокитне встановили пам'ятні знаки.


Читати "Моя Київщина" у Facebook