#

У Білій Церкві обрали перевізника, який надаватиме транспортні послуги на маршруті №25

13.10.2020 10:40
У Білій Церкві обрали перевізника, який надаватиме транспортні послуги на маршруті №25
Фото з місця події

Учора, 12 жовтня, в Білій Церкві пройшло засідання конкурсного комітету з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування № 25 у місті

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сайт Білоцерквіської міської ради.

Конкурс був проведений відповідно до Закону України "Про автомобільний транспорт", "Порядку проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування", затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 03.12.2008р. №1081 та на підставі рішення виконавчого комітету Білоцерківської міської ради №542 від 08 вересня 2020 року "Про організацію проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування м. Біла Церква №25 "вул. Василя Стуса – автомагістраль Київ-Одеса (Одеська траса)".

Організатором конкурсу є виконавчий комітет Білоцерківської міської ради. Умови конкурсу затверджені рішенням  виконавчого комітету Білоцерківської міської ради №438 від 11 жовтня 2016 р. "Про затвердження умов конкурсу з перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального  користування м. Білої Церкви".

Свою пропозицію на конкурс подало підприємство ТОВ "Епітранс".

Під час конкурсу керівник підприємства-претендента ТОВ "Епітранс" В’ячеслав Денисенко презентував діяльність свого підприємства, розповів про рухомий склад. Також він відповів на низку запитань від членів конкурсного комітету, які стосувалися наявного рухомого складу, перевезення пільгових категорій населення, виконання інвестиційних зобов’язань в цілому тощо.

Таким чином, за підсумками роботи конкурсного комітету, на об’єкт конкурсу -автобусний маршрут №25 - переможцем конкурсу визначено ТОВ "Епітранс".

Результати даного конкурсу наберуть чинності після винесення на розгляд виконавчого комітету Білоцерківської міської ради та прийняття відповідного рішення, а також підписання  договору про перевезення пасажирів із перевізником.

Заступник міського голови Олександр Поляруш наголосив керівнику ТОВ "Епітранс", що подаючи свою пропозицію на конкурс, перевізник бере на себе відповідальність за виконання умов  договору, відповідно міська рада буде контролювати дотримання цих умов.

У заході взяв участь депутат Білоцерківської міської ради Володимир Коробчук.

Нагадаємо, що 11 жовтня в місті Біла Церкві правоохоронці затримали водія, який мав ознаки наркотичного сп’яніння.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: