#

У Білій Церкві патрульні за добу спіймали трьох наркоманів (ФОТО)

13.01.2021 15:00
У Білій Церкві патрульні за добу спіймали трьох наркоманів (ФОТО)
Фото з місця події

У Білій Церкві за добу патрульні виявили у трьох громадян речовини, зовні схожі на наркотичні

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту "Патрульна поліція Київської області" у Facebook.

Перша подія трапилася вчора близько 16-ої години на вулиці Олеся Гончара. Чоловік занервував, коли помітив поліцейських. Його підозріла поведінка привернула увагу патрульних. Згодом в особи виявили заборонені речовини, схожі на наркотичні. Зі слів 39-річного громадянина  – це метадон.

Другий випадок трапився близько 23-ої години на вулиці Пушкіна. У чоловіка інспектори виявили паперовий згорток з білою порошкоподібною речовиною, схожу на наркотичну. Останній повідомив, що це амфетамін для власного вжитку.

Наступний інцидент стався на вулиці Київській. Під час патрулювання інспектори виявили громадянина, який помітивши службовий автомобіль почав помітно нервувати. Виявилось, що не дарма, адже під час спілкування 35-річний чоловік повідомив, що в його кишені знаходиться згорток з подрібненою речовиною зеленого кольору –  канабіс.

Оскільки речовини, ймовірно, наркотичні, то в усіх випадках на місці події викликали слідчо-оперативну групу поліції. Слідчі вилучені речовини передали на експертне дослідження.

Нагадаємо, що 12 січня відбулося засідання виконавчого комітету Білоцерківської міської ради, де розглядали значну кількість питань.


Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: